Robert Helenius ja Deontay Wilder kohtasivat lokakuun puolivälissä raskaansarjan nyrkkeilyn huippuottelussa. Helenius nukkui jo avauserässä Wilderin hurjan lyönnin vuoksi, mutta ottelun jälkeen on hitaasti tippunut lisää ei niin mairittelevia tietoja otteluillasta.

Veteraanitoimittaja Dan Rafael paljasti jo vajaat kaksi viikkoa ottelun jälkeen, että ottelu keräsi vain 75 000 pay-per-view-ostoa. Lukema on shokeeraavan huono.

Wilderin ja Tyson Furyn kolmas ottelu esimerkiksi ostettiin PPV:nä Yhdysvalloissa 600 000 kertaa ja ulkomailla 300 000 kertaa.

Nyt sosiaalisessa mediassa leviää uusi dokumentti liittyen Wilderin ja Heleniuksen otteluun. Siitä selviää, että otteluiltaan myytiin vain 6 625 lippua. 762 lippua meni ilmaiseksi sponsoreille, läheisille ja muille yhteistyökumppaneille.

Barclays Center oli siis kaukana täydestä hallista, kuten tarkkasilmäisimmät huomasivat varmasti jo ottelun yhteydessä. Nyrkkeilyiltoihin mahtuu Barclays Centerissä parhaimmillaan 16 000 katsojaa.

Lippujen hinnat olivat toki kalliit. Lipputulot tuottivatkin 1,45 miljoonaa dollaria.

Deontay Wilderin seuraavasta ottelusta ei ole varmuutta, mutta hänen on huhuttu kohtaavan Andy Ruiz Juniorin. Heleniuksen uran jatkosta taas ei ole julkista tietoa.