Sosiaalisessa mediassa on kerännyt viime päivinä paljon huomiota video, joka kertoo paljon suoran lähetyksen erityislaatuisuudesta.

Jalkapalloasiantuntija Tancredi Palmeri teki siirtoikkunan sulkeutumiseen liittyviä raporttia Milanon kaduilla, kun paikalle pamahti skotlantilaiskaksikko.

Natasha-niminen ja hänen poikaystävänsä päättivät tulla mukaan lähetykseen. Kun hän kertoi olevansa Edinburghista, sanoi Palmeri nopeasti: ”Hearts of Midlothian”. Se on toinen Edinburghin isoista seuroista.

Tässä vaiheessa tulikin sitten erikoinen käänne. Nainen halusi esitellä ylävartalossaan olevaa ”5–1”-tatuointia. Hän otti sen kunnioittamaan joukkueen 5–1-voittoa paikallisvastustajasta Hibernianista vuoden 2012 Skotlannin Cupin finaalissa.

Palmeri reagoi nopeasti, kun nainen alkoi paljastamaan tatuointia mekkonsa alta. Mies laittoi kätensä Natashan ylävartalon eteen, jotta mitään asiatonta ei välittyisi suorassa lähetyksessä tv-katsojille.

Lopulta tilanteesta selvittiin huumorilla ja ilman vahinkoa.

Video tästä.

Tancredi Palmeri

@tancredipalmeri
When a blondie heavy Hearts of Midlothian fan storms into your transfer window live hit and wants to show to whole Italy her pride against Hibernians from the bottom of her heart.

I’d say from the bottom of her boobs