Korkeushypyn SE-naisen Ella Junnilan vaikeudet eivät ota loppuakseen. Nivelsidevamma päättää Junnilan hallikauden, kertoo SUL.

Tammikuun lopussa Tshekin Kladnossa kipeytyneestä ponnistavan jalan nilkasta todettiin tutkimuksissa nivelsidevamma.

– Vamman odotettu paranemisaika on kuusi viikkoa. Se tuli kolmannessa kilpailuhypyssä Kladnossa. Siinä tuli pitkä viimeinen askel ja rajusti painetta ponnistavalle jalalle, Junnila avautui SUL:n tiedotteella.

Junnila yritti vielä vamman saatuaan kilpailla kahdesti nilkka vahvasti teipattuna, mutta se ei toiminut toivotulla tavalla.

– Katsoin parhaaksi, ettei kannata enää yrittää hypätä nilkka teıpattuna ja riskeerata vakavampaa vammaa, joten hallikausi jää tähän, Junnila sanoi.

Junnila kirjoitti vielä aiheesta Instagramissa. Hän halusi asiassa myös valoisan puolen.

– Joskus epäonni kasautuu ja sekös kyrsii. Hallikausi ei jatku mun osalta tänä vuonna. Tiedän tämänkin olevan blessing in disguise (suomeksi ”onni onnettomuudessa”). Hyvä työ, mitä tehtiin ennen hallikautta ei häviä savuna ilmaan, vaikka sitä en nyt pääse ulosmittaamaankaan haaverin takia vielä hallissa.

– Koska kaikessa on myös jotain hyvää. Edellisen puolentoista viikon aikana oon saanu tavata upeita ihmisiä ja käydä silmiä avaavia keskusteluja kollegoiden kanssa. Oon päässy näkemään ja elämään mukana toisten onnistumisissa, vaikka se oma huippu hetki ei vielä tullutkaan.

Instagram-päivitys tästä.