Arsi Ruuskasen Planican MM-kisat päättyivät valitettavan varhaisessa vaiheessa. Hyviä otteita tämän kauden maailmancupissa esittänyt hiihtolupaus törmäsi perjantain yhdistelmämatkalla päin mainosaitaa.

Seuraukset olivat karut. Ruuskanen passitettiin sairaalaan. Nopeasti selvisi, että kyseessä on isohko pehmytkudosvamma. Vamman seurauksena Ruuskasen MM-kisat jäivät siihen.

Ruuskanen lähti maanantaina koti-Suomeen. Julkisesti hiljaiseloa aiheesta pitänyt suomalainen avautui lopulta tapauksesta Instagramissa.

Lisää keskustelua hiihtolajeista Talviurheilun olohuoneessa.

– Perjantain skiathlon oli synkkä. Onneksi tilanteeseen nähden vointi ihan ok. Tietysti harmittaa ja turhauttaa todella paljon, mutta pääasia on kuitenkin terveys! Törmäyksessä mainosaitaan olisi voinut käydä todella paljon pahemmin! muistutti Ruuskanen.

Pettymys oli kova, sillä Ruuskanen teki arvokisadebyyttinsä. Hän käänsi kuitenkin katseen jo tulevaan.

– Ensimmäiset aikuisten MM-kisat päättyi nyt näin. Jossittelu ja asian märehtiminen on turhaa, joten positiivisesti kohti tulevaa. Tulen takaisin entistä kovempana ja vahvempana! Kiitos kaikille auttaneille! kirjoitti nuori hiihtoässä.

Päivitys tästä.