Holmenkollenin miesten 50 kilometrin (v) kisan tuloslista herätti paljon reaktioita. Peräti kymmenen parasta sijoitusta meni Norjaan.

Kisan voitti Simen Hegstad Krüger. Mukana ei ollut kaikkia maailman parhaita mieshiihtäjiä.

Yle Urheilun hiihtoasiantuntija Ville Nousiainen muistutti kuitenkin karusta faktasta suorassa lähetyksessä. Hänen mielestään kärkeä olisi pystynyt haastamaan vain yksi poissaolijoista.

– Jos rehellisiä ollaan, tämän hetken hiihtäjistä näen vain William Poromaan sellaisena, joka pystyisi haastamaan. Se voi olla silti norjalaisten kärkinelikko, vaikka Poromaa olisi huipputikissä, väitti Nousiainen Ylellä.

Pitkän linjan hiihtomies Reijo Jylhä teki myös selväksi Iltalehdessä, että joitakin maailman parhaita puuttui Oslosta. Hän muistutti kuitenkin, että ei lauantain näytös ollut mitenkään täysin poikkeuksellinen.

– Kymmenen joukkoon olisi tullut heistä muutama. Ei tämä ollut siinä mielessä poikkeuksellista, on tällä kaudella aiemminkin nähty kisoja, joissa on kahdeksan (norjalaista) hiihtäjää kymmenen joukossa, sanoi Jylhä Iltalehdelle.