Suomessa järjestettävät eduskuntavaalit ovat innostaneet monia urheilijoita kannanottoihin. Nyt sellaisen on tarjonnut myös kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä.

Viime kesän EM-hopeamitalisti päätti tarttua aiheeseen Instagramissa. Hän ilmaisi oman näkemyksensä elämästä ja poliittisesta keskustelusta sekä valinnoista.

– Eduskuntavaalien alla on mieleen noussut paljon erilaisia pohdintoja elämästä. Urheilun takia olen viimeisen 10 vuotta yrittänyt etsiä, kuunnella ja keksiä mitä pitää tehdä jotta voi päästä urheilussa huipulle. Samalla se on vaatinut omista haluista ja tahdosta luopumista ja välillä sokeaa uskoa että eteenpäin menemällä kaikki kyllä järjestyy… Tältä pohjalta katselen maailmaa… aloitti Mäkelä.

– Välillä kun unohtuu ihmettemään vaalitaisteluita omien mielipiteiden ulkopuolelta, tuntuu että paljon aikaa käytetään tappeluun ja toisten virheiden osoitteluun ja vähemmän aikaa ideoiden ja konkreettisten toimien esittelyyn. Kaikilla on kuitenkin sama tavoite: Tehdä Suomesta parempi paikka asua ja elää. Toteutustavoista ollaan vain eri mieltä.

Mäkelällä oli selvä viesti ihmisille. Hän ohjeisti menemään äänestämään.

– Kun ei ole politiikan ytimessä voi olla haastavaa löytää oma puolue ja ehdokas mutta haluan kannustaa käyttämään vähän aikaa asian selvittämiseen! Sitten kun jotain päätetään niin yhdessä kannetaan vastuu seurauksista joten muista säkin käydä äänestämässä!

Päivitys tästä.