Krista Pärmäkoski ilmoitti viime kauden päätteeksi jatkavansa hiihtouraansa. Hän teki selväksi tavoittelevansa ensimmäistä aikuisten arvokisakultaa.

Planicassa Pärmäkoskesta ei ollut kultataistoon – eikä edes lähelle sitä. Paras henkilökohtaisten kisojen onnistuminen tuli yhdistelmämatkalla, jossa nainen oli kuudes. MM-kisat päätyivät 15. sijaan 30 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa.

Pärmäkoski kertoi tuon matkan jälkeen Ylen haastattelussa, että hän ei ole varma uransa jatkosta. Alun perin naisen oli tarkoitus päättää uransa tähän sesonkiin – nyt hän ollut varma asiasta.

Iltalehti listasi kisojen päätteeksi Planican joukkueen suurimpia onnistujia ja pettymyksiä. Pärmäkoski kuului jälkimmäiseen joukkoon.

Tavoite oli arvokisamitali, todellisuus oli uran huonoimmat MM-kisat.

– Uran heikoimmat MM-kisat, kun debyytti Liberecissä 2009 jätetään huomioimatta. Vauhti katosi kummallisella tavalla tammikuun alussa Tour de Skillä iskeneen vatsataudin jälkeen. Onko ura ohi? arvioitiin Iltalehdessä.

Pärmäkoski kertoi maanantaina saaneensa koronavirustartunnan. Hän on sen vuoksi sivussa tulevista maailmancupin kisoista.

Tästä Iltalehden juttu.