Selostajalegenda Tapio Suominen on jäänyt kiinni rattijuopumuksesta jo useaan otteeseen (vähintään kolme kertaa). Suominen on nyt kertonut sosiaalisessa mediassa aiheeseen liittyvän anekdootin.

Suominen oli keskiviikkona Kauhajoella selostamassa, kun Karhubasket kohtasi europelissä Portugalin suurseuran Porton.

Suominen matkasi Kauhajoelle autolla. Hän paljasti saaneensa erityistä huomiota virkavallalta.

Ylimääräinen huomio ei suosikkiselostajaa harmittanut. Naispoliisi ei kuitenkaan lähtenyt mukaan Suomisen hassutteluun.

– …minut puhallutetaan nykyisin tien päällä usein, ja hyvä niin. Kauhajoen keikalla sama partio pysäytti menopaluu ja sama naispoliisi puhallutti kahdesti. Toisen jälkeen totesin, että ”Voidaanko me enää jatkossa tavata näin?” Ei oikein osunut. No, nollat ja matka jatkui… kirjoitti Suominen ja paljasti poliisin reaktion olleen jäätävä.

Twiitti tästä.

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…minut puhallutetaan nykyisin tien päällä usein, ja hyvä niin. Kauhajoen keikalla sama partio pysäytti menopaluu ja sama naispoliisi puhallutti kahdesti. Toisen jälkeen totesin, että ”Voidaanko me enää jatkossa tavata näin?” Ei oikein osunut. 😐 No, nollat ja matka jatkui…😅