Iivo Niskanen joutui pettymään Planican MM-kisojen henkilökohtaisilla matkoilla. Hän oli toki voittamassa hopeaa miesten hiihtoviestissä.

Niskanen on nyt kirjoittanut tilanteestaan Instagramissa. Hän kävi vielä läpi Planican pettymyksen.

Kolminkertainen olympiavoittaja paljasti samalla, että hän sai Planicasta flunssan. Miestä ei nähdä myöskään viikonloppuna Falunin maailmancupin kisoissa. Katse on kansainvälisen kauden päätöksessä, Salpausselän kisoissa.

– Planican 50km oli pettymys ja sieltä ei jäänyt kotiintuomisiksi kuin flunssa. Falun jää meikäläiseltä välistä ja valmistautuminen on jo Salppurin sunnuntain 20km perinteisen kisassa.

– Henkilökohtainen tavoitteeni on että Lahti Ski Gamesissa saadaan juhlia muutakin kuin tapahtuman upeaa 100v synttäriä. Nähdään Suomen parhaassa hiihtotapahtumassa! kirjoitti Niskanen.

Maastohiihdon maailmancup
Falun 17.-19.3.2023


Naiset
Anni Alakoski, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Vilma Nissinen, Tiia Olkkonen, Eveliina Piippo, Eevi-Inkeri Tossavainen

Miehet
Niko Anttola, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Lauri Lepistö, Emil Liekari, Wiljam Mattila, Niilo Moilanen, Verneri Poikonen, Verneri Suhonen, Markus Vuorela, Lauri Vuorinen

Päivitys tästä.