Falunissa 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisan voittanut Kerttu Niskanen on urakoinut viime viikkoina maailmancupissa oikein kunnolla.

Niskaselle on tullut lisää töitä ensi viikoksi. On nimittäin varmistunut, että Niskanen osallistuu keskiviikkona 22. maaliskuuta järjestettävään Stadion Sprintiin Helsingissä.

Niskasen kalenteri on ollut erittäin täynnä. Nyt saatiin kuitenkin siis vahvistus, että nainen nähdään ensi viikolla Lahden maailmancupin kisojen lisäksi hiihtämässä myös Helsingissä.

Tapahtumaan osallistuu useita hiihdon maailmantähtiä. Naisissa ovat mukana esimerkiksi Ruotsin Johanna Hagström, Saksan Victoria Carl, Katharina Hennig, Mathilde Myhrvold ja Ane Appelkvist Stenseth. Suomalaisnimistä kilpailevat myös muun muassa Johanna Matintalo, Jasmi Joensuu, Katri Lylynperä, Jasmin Kähärä ja Vilma Nissinen.

Miesten ykköstähtenä tuikkii Norjan Johannes Kläbo. Mukana ovat huipuista myös Federico Pellegrino, Richard Jouve, Even Northug, Lucas Chavanat ja William Poromaa. Suomalaisista kilpailevat Ristomatti Hakola, Ville Ahonen, Joni Mäki, Lauri Vuorinen ja Verneri Suhonen.

Lähde: Helsinki Ski Weeksin tiedote