Eveliina Piippo onnistui täyttämään torstaina hienosti paikkansa Suomen naisten viestijoukkueessa Planican MM-kisoissa. Piippo taipui vain hieman Ruotsin tähtihiihtäjälle Frida Karlssonille kolmososuudella.

Krista Pärmäkoski otti sen jälkeen ankkuriosuudella Ruotsin Maja Dahlqvistin kiinni. Pärmäkoski taipui kuitenkin odotetusti kirissä ruotsalaiselle ja toi Suomen maaliin neljäntenä.

Piippo oli urakan jälkeen aivan puhki. Kun kisa oli ohi, meni hän kuitenkin sovittuun tapaan Ylen piinapenkkiin.

Nainen ei kuitenkaan ollut erityisen innoissaan haastattelutilanteessa. Hänellä oli tuima ilme kasvoillaan ja vastaukset olivat vähäsanaisia.

– Kisan jälkeisessä haastattelussa Eveliina Piippo oli päättänyt vastata kaikkiin kysymyksiin joko kyllä tai ei. Toimittajamme Laura Arffman joutui haasteen eteen, selvitti Yle Instagramissa.

Piippo keräsi monelta hiihtofanilta kehuja hiihdostaan. Naisen käytös haastattelutilanteessa hämmästytti kuitenkin monia.

– Eikö nyt voisi vähän kivemmin tuon haastattelun antaa? Ei varmaan oo sponsoriehdokkaita jonoksi asti. No, kukin tavallaan.. päivitteli eräs fani.

– Hieno hiihto Eveliinalta! mut pikkasen vielä pelisilmää näihin pressitilanteisiin…. Viaplaylle antoi kuitenkin ihan suht normaaleja kommentteja…kummallista tuo….pettymys, ilot ja kaikki fiilikset saa näkyä, mutta onko tuo vähän jännää tuo käytös….? pohti toinen.

– Kaikki osuudet hyvin hiihdetty, mutta kyllä esiintyminenkin pitäisi hoitaa tyylillä, sanoi eräs.

Video tästä.