Eveliina Piippo onnistui hienosti Holmenkollenin 50 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa. Hän oli kymmenes ja nappasi uransa parhaan maailmancupin sijoituksen.

Piippo ei lähtenyt liikaa ilakoimaan hienosta sijoituksestaan. Rehellisistä kommenteistaan tunnettu nainen muistutti Ylelle totuudesta.

– Yli puolet vastustajista puuttuivat viivalta. Ollaan nyt silti ihan tyytyväisiä, viestitti Piippo Ylelle.

Piippo viittasi kommentillaan siihen, että kaikki maailman huiput eivät olleet mukana. Esimerkiksi Ruotsin tähdet loistivat poissaolollaan. Piippo kertoi Ylelle myös, miksi hän nosti asemiaan ensimmäisten kierrosten jälkeen.

– Huomasin jo ensimmäisen kierroksen jälkeen, että söi paljon energiaa, kun olin takana. Siksi piti nostaa asemia.

Hiihtoliiton tiedotteella Piippo teki selväksi, että loppu oli tuskaa.

– Tämän päivän kisassa tuli tosi hyvin se neljäkymmentä kilsaa ja viimeinen kymppi oli aikamoista taistelua. Siinä vaan oli jalka syöty ja sitten vaan yritin rimpuilla maaliin ja onneksi selvisin. Pitää olla ihan tyytyväinen, että sain sen kymmenennen sijan otettua ja yritin kuitenkin kaikkeni pysyä kärjessä. Ihan hyvillä mielillä voi tästä suunnata kauden vikoja kisoja kohti, avasi Piippo tiedotteella.

Tästä Ylen juttu.