Hiihtäjä Emmi Lämsä koki sunnuntaina kovia Salpausselän 20 kilometrin (p) kisassa. Hän tuli maaliin sijalla 42.

Matkaan mahtui kuitenkin monenlaista. Lämsä kirjoitti Instagramissa kisaurakkansa tapahtumista.

– Ei odotetunlainen maailmancupin päätöskisa. Ekan kierroksen kovavauhtisessa laskussa raju kolari toisen urheilijan kanssa. Tuolloin olin vielä kärkiporukassa mukana. Siihen kuitenkin kaatui oma kisa ja useampi kilometri kesti, että tällistä tokeni. Onneksi selvisin pelkillä mustelmilla, toisesta urheilijasta en ole varma.. avasi Lämsä Instagramissa.

Lämsä kertoi, että hän koki myös ikävän menetyksen rytäkän yhteydessä.

– Kiitos yleisölle huikeasta kannustuksesta! Ensi viikolla Inarin SM-kisoihin hakemaan ehjää kisaa! Ps. Jos joku löytää kolarissa irroneen Kalevalan korvakorun hangesta niin saa olla yhteydessä, selvitti Lämsä.

Nainen kirjoitti vielä Instagram Storiesissa, että korulla on tunnearvoa hänelle.

Päivitys tästä.