Hiihtäjä Anne Kyllönen asetteli maanantaina Instagramissa kovia tavoitteita jatkonsa suhteen. Ilta-Sanomien asiantuntija Harri Kirvesniemi ei noita puheita niellyt.

Kyllönen paljasti tekevänsä ”isoja muutoksia” kesän ja syksyn harjoitteluun. Tarkoitus on nostaa tasoa merkittävästi.

– Ensi kauden tavoitteena on vakiinnuttaa perustaso top10-vauhtiin maailmancupissa, mikä tarkoittaisi hyvinä päivinä paluuta podium-taistoihin, linjasi Kyllönen uutta harjoituskautta jo odottaen.

Harri Kirvesniemi, joka on entinen huippuhiihtäjä, tyrmäsi Kyllösen puheet.

– Eihän tuo kovin realistiselta kuulosta. Aika monta vuotta on mennyt niin, että palkintopallipaikka ei ole ollut hänellä kovin lähelläkään, Kirvesniemi sanoi Ilta-Sanomille.

Kirvesniemen puheet ovat herättäneet keskustelua fanien keskuudessa. Eräs päätti sanoa pari valittua sanaa miehen jutuista Instagram Storiesissa.

– Mua hämmästyttää ja suututtaa se tapa, jolla Anne Kyllöstä käsitellään julkisuudessa ja oman lajin parissa. Hän on varmaan jotenkin ”hankala nainen”. Ja jokaisella uransa lopettaneella miesasiantuntijalla hiertää jotain pahasti jossain, koska vuodesta toiseen kerrotaan tarinaa, jonka mukaan Annen ajat huipulla on ohi ja pitäis tajuta jo lopettaa, hämmästeli nainen.

Kyllönen jakoi naisen julkaisun Instagram Storiesissa. Hän teki selväksi oman näkemyksensä.

– Kiitos siskot! Vähättelijät ja luolamiehet yrittävät lannistaa. Minun tavoite on hiihtää kirkkaasti kovempaa, viestitti maajoukkuehiihtäjä.