60 metrin aitajuoksun Euroopan mestari Reetta Hurske on saanut viime kuukausina paljon huomiota loistavan hallikautensa ansiosta.

SE-nainen on tehnyt myös kovan peliliikkeen, kertoo Ilta-Sanomat. Hurske on palkannut managerikseen Taru Nyholmin. Aituri on aiemmin hoitanut nuo asiat itse. Hurskeen kilpailumanageri on myös jatkossa Tero Heiska.

Hurske kommentoi jo EM-kultansa jälkeen mahdollisia uusia yhteistyökumppaneita Ilta-Sanomille.

– Toivottavasti en ole pulassa yhteydenottojen kanssa, Hurske sanoi tuolloin IS:lle.

Managerin hankkiminen mahdollistaa varmasti paremman keskittymisen urheiluun. Hurske on ilmoittanut tavoittelevansa tulevana kesän 100 metrin aitojen SE-tulosta. Ennätys 12,72 on Annimari Kortteen nimissä.

Hurske on tällä hetkellä harjoitusleirillä Teneriffalla.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.