Ampumahiihtolegenda Kaisa Mäkäräinen on siirtynyt ilmeisesti jo kesälajien pariin. Nainen kertoi Instagramissa löytäneensä tenniksen.

Entinen huippuluokan urheilija teki päivityksessään selväksi, että hän ei ollut ainakaan tämän mailapelin suhteen mikään luonnonlahjakkuus.

– En oikein vielä tiiä tästä tenniksestä muuta kuin, että ei oo heleppoa. ”Kausi” kuitenki avattu ja huomasin, että hiihtämällä talven ei tennistaidot kehity, kirjoitti Mäkäräinen Instagramissa.

Mäkäräinen kirjoitti aiheesta myös Instagram Storiesissa. Hän teki selväksi pitävänsä tennistä ampumahiihtoa vaikeampana lajina.

Mäkäräinen mainosti samalla voimaohjelmaansa, joka on myynnissä.

– Käy katsomassa, jos kaipaat valmiiksi suunniteltua punttikuuria. Toteutus pitää kuitenki itse tehdä. Ohjelma sopii niin kilpahiihtäjille, kuin aktiivikuntoilijoillekin ja toki käy myös muihin kestävyyslajeihin, jos haluat kehittää voimaominaisuuksia koko kropan osalta.

– Ohjelma pohjautuu siihen, mitä mie itse tein huippu-urheilu-urani aikana keväisin ja kyllä se vaan niin menee, että aika tulee paljon tehokkaammin käytettyä siellä salilla, kun on suunnitelma tekemiselle, eikä aika mene haahuiluun, selvitti nainen.

Päivitys tästä.