Hiihdon SM-mitaleita ratkottiin viikonloppuna Inarissa. Kansallinen huippuhiihtokausi ei kuitenkaan ole vielä taputeltu.

Huhtikuun puolivälissä kilpaillaan nimittäin vielä Rovaniemellä. Vuorossa on Suomen Cupin kilpailut. Kerttu Niskasella on esimerkiksi osallistuessaan mahdollisuus voittaan naisten Suomen Cupin kausi.

Yksi on kuitenkin ainakin poissa. Maajoukkuehiihtäjä Katri Lylynperä on tehnyt Instagramissa selväksi, että hänen kautensa on ohi.

– Kausi paketoitu mun osalta ja on aika lähteä kokoamaan palapeliä kohti jatkoa. Takareisivamma kesällä ja syksyn ja talven jatkuvat sairastelut aiheuttivat vakavaa harjoitteluvajetta tänä vuonna. Siksi kunto ei ole enää sellainen, että kilpahiihto Rovaniemen Suomen Cupissa olisi järkevää. Ensi kauden ykköstavoite on varmasti saada harjoituspäiviä terveenä enemmän! sanaili Lylynperä.

Lylynperä oli kaksi vuotta sitten kahdeksas MM-kisojen sprintissä. Nyt hänellä ei ollut asiaa kisakoneeseen. Kauteen mahtui kuitenkin myös hyviä asioita.

– Onneksi joulukuulta jää käteen kuitenkin kaksi uran parasta distanssihiihtoa maailmancupista, sijat 15. ja 22. Ja kotimaan kentältä tietenkin SM-kulta pariviestistä ja hopea sprintistä Tampereelta, kirjoitti nainen.

Päivitys tästä.