Vilma Nissisen hiihtoura on ollut viime vuodet valitettavassa alamäessä. Tämän kauden pilasi harjoituskaudella tullut veneluun murtuma.

B-maajoukkueeseen viime sesongin jälkeen pudonnut Nissinen teki lopulta viime joulukuussa paluun kilpaladuille. Myöhemmin Falunissa tuli myös paluu maailmancupin kisoihin.

Loppukaudesta tuli myös onnistumisia Vuokatti Ski Teamin viestijoukkueen kanssa. Nissinen on nyt käynyt läpi kauttaan Instagramin puolella.

– Kiitos kausi 2022-2023, aloitti Nissinen päivityksensä.

Nissinen myönsi, että takana on raskas sesonki. Vaikeita hetkiä oli paljon.

– Ennen kaikkea siitä että näytit minkä takia ei koskaan kannata luovuttaa, vaikka välillä joutuu makaamaan solmussa lattialla miettimässä elämän tarkotusta tai kuntouttamaan rannetta neljä kuukautta. Ei ollu helppo vuosi, mutta nyt jälkeenpäin voin todeta että hitto oon ylpee itestäni! Jaksoin herätä syksyllä joka aamu tekemään sen mitä sinä päivänä pystyin, vaikka suurimman osan ajasta halusin jäädä sohvalle suremaan menetettyä talvea, ja ilman sitä tsemppaamista tuskin ois keväälläkään minkäänlaista tulosta irronnut, avautui Nissinen.

Nissinen halusi nähdä myös valoisan puolen syksyn vaikeuksissa.

– Syksyn hengähdystauko oli siitä hyvä, että motivaatio ja halu menestyä tässä lajissa ei oo koskaan ollut näin kova! Innolla kohti tulevaa kesää ja harjoituskautta, uskon että sillä on mulle paljon annettavaa! fiilisteli Nissinen.

Päivitys tästä.