Suomalainen keihäsjätti Toni Keränen on kertonut harmittavia uutisia sairaalasta. Mies on jälleen kerran joutunut käymään leikkaushoidossa.

Keränen päivitteli tunnelmiaan Instagramissa. Leikkaus oli harmittava takaisku, mutta mies käänsi jo katsetta tulevaan.

– Kolmas kyynärpääleikkaus toden sanoo? Ei nyt ehkä ollu konseptiin kuuluva keissi, mutta tarpeellinen jos meinaa tulevanakin kesänä kauas heittää. Mulla siis kyynärpää tekee sen, että heittäessä loppuvedossa pääsee tulemaan luukontakti, eikä tarvi olla insinööri että ymmärtää sen olevan aika huono homma kun mittaa haetaan. Luut osuu yhteen. Luupiikki, murtuma, irtopalat jne, selvitti Keränen.

– Sama korjattiin viime kaudeksi ja pääsi näköjään loppukesän ja talven aikana uusimaan. Nyt pari irtopalaa kevyempänä ja vähän lyhkäsemmällä olkaluulla kotia kohti. Parin viikon kevyempi jakso tähän väliin ja hommat jatkuu suunnitelman mukaan! päivitti Keränen.

Keränen teki viime vuonna ennätyksensä, kun keppi lensi 82,89 metriä. Hän edusti Suomea myös MM- ja EM-kisoissa. Mies jäi molemmissa arvokisoissa karsintaan.

Kuva tästä.