Painonnostouransa päättäneen Anni Vuohijoen elämässä on sattunut ja tapahtunut. Nyt naisella on tullut täyteen 35 vuotta.

Vuohijoki on ollut paljon otsikoissa viimeisen reilun vuoden aikana. Hän päätti kirjoittaa Instagramissa tilanteestaan ja tunnelmistaan. Nainen julkaisi päivityksen yhteydessä alastonkuvan.

⁣– Eiliset synttärit jatkuu tämän viikon ja sitä siivitti mun puheesta tehty Me Naiset -juttu mun urasta (lue se älä lööppejä), aloitti Vuohijoki.

Vuohijoki kertoi oppineensa viime aikoina paljon hyviä asioita itsestään. Hän on löytänyt oman totuutensa.

– Olen vahvempi, rohkeampi ja itsenäisempi kuin aikoihin. Kun se pakollinen 10-tytön esirippu laskeutui, tajusin miten paljon maailmalla on tarjota. Maailma on sinulle juuri niin auki kuin annat sen olevan! ⁣Ja olen tilassa, jossa olen oppinut elämään itselleni.

– Eräs viisas mies sanoi mulle eilen, että onnea Anni 35! 10 vuoden päästä ne 25-vuotiaat ovat yhtä viisaita kuin sinä. Ja niinpä! Elämä on ei ole takana eikä edessä vaan se on tässä ja nyt.

– Olen rakastunut itseeni uudelleen. Olen askel kerrallaan hyväksynyt itseni tällaisenaan. Vielä on työtä opetella riittämään itselleni, mutta olen oikealla tiellä., avautui EM-pronssimitalisti.

Kuva tästä.