Pika-aituri Lotta Harala on ollut viime viikkoina harjoitusleireillä Teneriffalla. Nainen on päivitellyt jonkin verran kuulumisiaan.

Hallikaudella huimassa vireessä ollut Harala päätti maanantaina paljastaa Instagram Storiesissa, että kaikki ei valitettavasti ole mennyt aivan käsikirjoituksen mukaan.

– On ollut vähän hankalaa täällä viimeinen ehkä viikko. Olin ajatellut, että en kerro tänne niin paljon näitä, mutta siis mulla toi sääri oli aika pahasti kipeä hallikauden. Mulle oli henkisesti niin tärkeää kilpailla hallikausi, koska oli niin pitkä tauko, että siedin sitä kipua. Hallikauden jälkeen olin kuusi viikkoa iskuttomalla (harjoittelulla), aloitti Harala.

– Nyt olen täällä aloittanut kunnolla tehotreenejä. Se onkin ollut hermostolle yllättävän kova pala purtavaksi. Ei ole oikein palautunut, koska tehontuotto ja irtiotto on mulla ihan tosikin hyvällä tasolla omalle tasolleni, niin turhauttaa, mutta tänään (maanantaina) oli taas askel eteenpäin onneksi, jatkoi Harala.

Harala myönsi, että tilannetta on vaikea käsitellä, koska muut aloittavat kilpailemisen, kun hän vasta rakentaa kuntoa. Harala on saanut viime vuonna osansa vastoinkäymisistä.