Maria Huntingtonin seitsenottelu Götzisissä päättyi pettymykseen. Nainen törmäsi avauslajissa 100 metrin aidoissa jo toiseen esteeseen.

Huntington otti hieman osumaa tilanteessa. Hän päätti sen myötä jättää leikin kokonaan kesken.

Suomalaistähti on nyt paljastanut Instagram Storiesissa, että seuraavana päivänä tuli esiin uusi ongelma. Hän sai ikävän yllätyksen Itävallassa.

– Mulla iski ihan jäätävät allergiaoireet eilen (sunnuntaina) Itävallassa ja ei oireet viä helpottanu vaikka pääs takas jo Suomeen. Oon syöny jo monta kuukautta allergialääkkeitä ja silti puski näin voimakkaat oireet läpi. Wellon (hengitysharjoittelulaite) pitäisi pystyä auttamaan näihin oireisiin ja nyt pistetään testiin helpottaako oireet, kirjoitti Huntington yhteistyökumppaninsa tuotteeseen viitaten.

Huntingtonin mukaan oireet alkoivatkin helpottua. Hän kertoi myös kääntäneensä katseensa nopeasti tulevaan.

– Mulla on joskus ollut tapana kisojen jälkeen, jotka ei ole mennyt toivotulla tavalla, jäädä märehtimään ja ”mököttää” muutama päivä. Muuta eihän se auta mitään ja siksi päätinkin aloittaa tän viikon taas puhtaalta pöydältä.