Suomalaiset huippuaiturit laittoivat kotimaisen kisakauden kunnolla käyntiin tiistaina Jyväskylässä. Annimari Korte voitti 100 metri aidat ajalla 12,88. Kakkoseksi taisteli Nooralotta Neziri kellotuksella 13,04.

Nezirin kisakunto on ollut mysteeri. Hän on kärsinyt viimeiset kaksi kautta loukkaantumisista ja kilpaili hallikaudella vain sileän matkoilla. Nyt paluu on tehty – ja hyvältä näytti.

– Eka juoksuni alkuerässä (aika 13,15) oli hoippelehtimista. Tiesin saavani siitä finaaliin pois ainakin kymmenyksen, kunhan teen tasapainoisemman juoksun. Lähtöni sujui ihan hyvin, mutta huomaan, että kovia juoksuja ei ole alla, Neziri kertoi SUL:n tiedotteella.

– Taisi olla nyt urani toiseksi paras kauden aloitus. Viime aikoina toinen pohje on aiheuttanut hieman takapakkia, mutta tilanne on hallinnassa. Siihen nähden tämä kisa oli ihan hyvä ja voin alkaa odotella juoksuja ennätykseni tuntumaan. Seuraavissa kisoissa haastan Annimaria jo paremmin, Neziri jatkoi.

Nezirin kilpailut jatkuvat Bergenissä 3. kesäkuuta, Jyväskylä Motonet GP:ssä neljä päivää myöhemmin ja Paavo Nurmi Gamesissa 13. kesäkuuta.

Neziri iloitsi päivästä myös Instagramissa.

– Tämä on ollut raskas tie tähän pisteeseen leikkauksen jälkeen. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet melkoista vuoristorataa. Olen erittäin onnellinen urani toiseksi parhaasta kauden aloituksesta. Kiitokset mahtavasta kilpailusta Annimari Korte, kirjoitti Neziri.

Kuva tästä.