Alppihiihtolegenda Kalle Palanderin katoaminen urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuoren Valavuori live -ohjelmasta oli kova pala miehen monelle fanille. Nyt on saatu hyviä uutisia tuolta rintamalta.

Valavuori palasi maanantaina eetteriin ohjelmansa kanssa. Menossa on mukana jälleen myös Palander.

Ylen alppilajien asiantuntijana myös tunnettu Palander oli jonkin aikaa poissa kuvioista. Valavuori järjesti hiljattain faneilleen äänestyksen Palanderin kohtalosta. Sen perusteella valtaosa halusi Palanderin takaisin.

Ennen sitä Valavuori tiedusteli Twitterissä faneiltaan, haluaako hän ohjelman keskittyvän jatkossa pelkkään urheiluviihteeseen vai myös yhteiskunnallisiin asioihin. Kansalaispalautetta tarjosi myös Palander.

– Jos vitun runkku haluut mut takas niin pelkkää urheiluu, kuittasi maailmanmestari.

Nyt sotakirveet on haudattu, ja Palander on ”laittanut nimensä paperiin”. Valavuori kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Sitä saatte mitä tilasitte. Kalle Palander tekee comebackin Valavuori LIVE -shown toiseksi parhaaksi isännäksi. Sopimus on vuoden mittainen ja olympiakävijän ensimmäinen paluujakso on nyt maanantaina klo 21. Saattaa olla pari mielenkiintoista juttua kertynyt tässä vuoden välirikon aikana, niistä ja kaikesta muusta urheilusta lisää huomenna. Ei olla vieläkään kovin hyvin väleissä, mutta työtovereita ollaan, veisteli Valavuori sunnuntaina.

Palander itse kertoi Instagram Storiesissa pilke silmäkulmassa Valavuoren soitelleen hänelle päivittäin. Valavuori vakuutti miehen mukaan, ettei ohjelmassa tehdä politiikka ja että Palander saa ”helvetinmoisen kasan rahaa”.

Päivitys tästä.