Reetta Hurske täräytti Jyväskylän Motonet GP:n alkuerässään 100 metrin aitojen uuden Suomen ennätyksen 12,70. Hurskeen ja Annimari Kortteen odotettua kohtaamista ei kuitenkaan nähty finaalissa.

Korte teki omassa erässään upean ajan 12,98. Hän satutti kuitenkin kättään eikä kilpaillut finaalissa lääkärin ohjeistuksen vuoksi.

Korte oli luonnollisesti varsin pettynyt asian vuoksi. Hän paljasti kuitenkin myöhemmin Instagramissa, että vamma ei ole vakava.

Hurskeen ja Kortteen mahdollinen kohtaaminen kiinnosti etukäteen mediaa ja faneja. Finaalin ajalla 12,80 voittanut Hurske teki kisan jälkeen Ilta-Sanomille selväksi, että hän kohtasi silti kovia nimiä.

– Ennen alkueriä näin, että hän (Korte) oli satuttanut kättään, mutta en tiedä sen tarkemmin. Totta kai se harmittaa, jos joku joutuu jäämään pois, mutta kyllä meillä kahdeksan kovaa juoksijaa oli silti finaalissa. Ei haitannut minun juoksuani, Hurske sanoi Ilta-Sanomille.

Hurske arvioi myös olevansa varsin kova kilpailija. Ennakkosuosikin paineet eivät olleet raskaita kantaa.

– Koen, että olen ihan hyvä kilpailija. Tietyllä tavalla nautinkin ennakkosuosikin asemasta. Toki nyt ollaan vasta kesäkuussa, Euroopan kärkituloksesta ei pidä liikaa innostua. Moni on juossut vasta yhden kisan, Hurske selvitti IS:lle.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.