Pika-aituri Annimari Korte ehti myös juhannusaattona treenata. Loistavasti kauden aloittanut suomalaistähti kirjoitti myös jonkin verran päivityksiä sosiaalisesta mediasta.

Korte kertoi Instagram Storiesissa yhdestä aiempien vuosien ongelmastaan: Kortteen lihasmassa on aiemmin lähtenyt kisakauden aikana. Tuo ongelma saattaa nyt olla selätetty.

– Mulla on usein kisakaudella ongelmana, että painoa ja lihaksia katoaa aivan liikaa. Silloin katoaa voimaa myös. Nyt koitan pitää enemmän voimaa/lihasta läpi kesän, tähän mennessä lihasmassa pysynyt ihan samana kuin treenikaudella. Liika lihasmassa mulla ei toimi myöskään aitajuoksuun, siksi syksyllä vaan ollut enemmän lihasta. 2018–2019 painoin kevyimmillään 49,5 kg. Siinä ei vastatuuleen juostu, paljasti Korte.

Korte kertoi, että hänen päivityksensä herätti paljon kommentteja. Nainen tarkensi vielä näkemyksiään.

– Monta kivaa viestiä tästä päivityksestä. Ja hyvä kommentti, että voisin muistuttaa, kuinka lyhyt oon, eli 165 cm ja muutenkin kevytrakenteinen. Paino pitää aina suhteuttaa pituuteen ja ruumiinrakenteeseen. Saman pituisellekaan mikään tietty paino ei ole ideaali urheilussa vaan riippuu mikä toimii omille ominaisuuksille. Koen ite tän lihasmassa olevan mulle optimaalinen. Oon painanut enimmillään 68–70 kg ja paino kun en treenaa on ollut normaalisti noin 53-55 kg.

Juhannusaattona Korte käväisi harjoittelemassa. Hän kertasi samalla brutaalia vammasumaansa.

– Ranteen revähdys, nilkan nivelsiteiden revähdys, ylemmän nilkkanivelen kapselin venähdys ja takareiden venähdys kahdessa viikossa oli nyt tarpeeksi, jos siinä oli kaikki vammat tälle kesälle niin tää ois vielä paras kesä ikinä.