Reetta Hurske otti lauantaina omansa Kuortaneella. Hän vei pika-aitojen voiton ajalla 12,85. Nainen ei silti ollut täysin tyytyväinen.

– En tiedä tuliko aidat lähelle vai eikö vaan jalka noussut. Tuuli jonkin verran, joten voi olla, että aidat tulivat lähelle, mutta yritin pitää rytmiä, Hurske avasi SUL:n tiedotteella.

– Juoksu tuntui verkkakentällä tosi vahvalta. Oli ihan eri jalka kuin Turussa, viestitti SE-nainen.

Iltalehti kertoi verkkosivuillaan, että Kuortaneelle oli saapunut paljon faneja, jotka pettyivät näkemäänsä. He odottivat etenkin Wilma Murrolta ja Hurskeelta huipputason tuloksia. Samuli Samuelssonin 100 metrin SE-ajan olisi toki pitänyt lämmittää heidän mieltään, mutta yksi SE ei ilmeisesti kaikille riittänyt.

– Odotin enemmän Wilma Murrolta ja Reetta Hurskeelta, kommentoi eräs fani Iltalehdelle.

Hurske kommentoi Iltalehdelle itseensä kohdistuvia odotuksia.

– Niin se varmaan on itselläkin, että toivoisin jokaisen juoksun olevan vähän edellistä parempi. Mutta on jo sen verran ikää, että tajuan, ettei se ihan joka kerta ole mahdollista, Hurske sanoi Iltalehdelle.

– Suomessa tulosta katsotaan vähän liikaa. Useammat lähtevät kisaan voittamaan – olkoon tämä Kuortaneen kilpailu sellainen, selitti EM-kultamitalisti.

Murto voitti seiväskisan tuloksella 461. Hän puhui urakastaan SUL:n tiedotteella.

– Hyvää perussettiä. Olen tosi tyytyväinen alkukorkeuksien hyppyihin ja suhteellisen tyytyväinen myös noihin 474:n hyppyihin, Murto linjasi.

– Ensimmäinen ja viimeinen yritys 474:stä olivat pikkuisen vajaita. Keskimmäinen oli hyvä, mutta seiväs meni niin sanotusti läpi, kommentoi SE-nainen.

Tästä Iltalehden juttu.