Loistokkaasti kauden aloittaneet Reetta Hurske ja Annimari Korte ovat vieneet päähuomion Suomen aitajuoksussa viime viikkoina. Myös Lotta Harala on kuitenkin tehnyt kovaa jälkeä.

Harala oli huikeassa iskussa Paavo Nurmi Gamesissa. Hän alitti ensimmäistä kertaa urallaan 13 sekunnin rajan ja kellotti aidatun satasen aikaan 12,99.

Harala pysähtyi miettimään asiaa kisan jälkeen. Hän kirjoitti tilanteestaan Instagramissa.

– 13 sekunnin alittaminen on ollut mulle jo vuosien ajan iso tavoite ja tietynlainen huippuaiturin ”haamuraja”. Kaikkien näiden vuosien ja vaikeuksien jälkeen nyt 31-vuotiaana sen vihdoin saavutin.

– Nyt on hyvä hetki kiittää myös kaikkia teitä, jotka ootte uskoneet muhun kaikkein vaikeimpinakin hetkinä. Kiitos kun laitatte viestiä, tsemppaatte ja kannustatte. Sillä on aidosti ollut valtava merkitys mulle aina.

Harala muistutti, että takana on vaikeita aikoja. Niistä nouseminen tarjoaa inspiraatiota monelle.

– Oon itsellenikin osoittanut, että sieltä syvimmästä kuopasta, epätoivosta ja mahdottomalta tuntuvasta tilanteesta voi nousta elämänsä kuntoon. Ottakaa jokainen sitä tarvitseva mun tarinasta uskoa ja voimaa omaanne!! Oon ylpeä tästä matkasta jo nyt. Enkä malta oottaa, mitä hienoa vielä päästäänkään kokemaan, sanaili Harala.

Päivitys tästä.