Maria Huntington ja hänen Riku-kumppaninsa ovat päässeet hiljattain muuttamaan rakennuttamaansa näyttävään hirsitaloon.

Seitsenottelija, jonka alkukausi on mennyt pahasti penkin alle, on jakanut muuttoon liittyviä tuntojaan sosiaalisessa mediassa.

Hän kertoi hiljattain rehellisesti, että upea lukaali tuntuu lähes epätodelliselta.

– Huijarisyndrooma. Meillä on molemmilla ollut sitä Rikun kanssa muuton jälkeen. Vähän sellanen fiilis, että ei tää pitäis olla meille mahdollista, avasi Huntington.

– Mut samaan aikaan erään muuttomiehen sanat herätti ”tää on varmaan jonkun lottovoittajien koti”. Riku oli kuullut tämän ja tähän vastannut vaan, että itse asiassa kahden yrittäjän koti. Tunsin hetken ylpeyttä tossa hetkessä kun Riku kerto tuosta tilanteesta.

– Niin oikeesti ollaan itse pystytty tehdä tämä ja tasavertaisesti laitettu panos siihen, että tämä on mahdollista. Otettu riskejä, painettu hommia ja ennen kaikkea uskallettu unelmoida tästä jo monta vuotta ennen sen toteutumista. Tätähän ei sais suomalaisena sanoa vaan pitäis olla nöyränä ja vähätellä. Tästä voin sanoo, että oon hemmetin ylpee. Vaikka pientä huijjarisyndrooma podetaankin niin silti se enkeli olalla muistuttaa siitä, että me ollaan mahdollistettu tämä omalla työllä, selvitti Huntington.

Video tästä.