Seitsenottelija Maria Huntingtonin kausi sai ikävän alun, kun nainen kaatui ottelun ensimmäisessä lajissa 100 metrin aidoissa Götzisissä.

Huntington kertoi nopeasti alkuviikosta palanneensa jo arkeen. Treenit kulkevat ja katse on jälleen tulevassa.

Huntington tunnetaan urheilijana, joka ilmaisee varsin suorasanaisesti omia mielipiteitään sosiaalisessa mediassa. Hän on nyt ottanut kantaa itse sosiaalisen mediaan ja puhunut suhtautumisestaan siihen.

– Suhtaumisesta someen… Some muuttuu jotenkin jatkuvasti ja huomaan et oon välillä itsekin ihan pihalla mitä tänne kannattaa nykyään päivitellä vaikka mua ”someammattilaiseks” jotkut sanoo. Oikeesti oon aika kaukana siitä, koska oon aina vaan päivitellyt oman fiiliksen mukaan tänne ja just niitä juttuja mitä oon halunnu, aloitti urheilutähti Instagram-päivityksensä.

Huntington kertoi havahtuneensa asiaan, kun hän näki pari vanhaa videota aiemmilta vuosilta.

– Mulla tuli tänään vastaan pari videoo edellisiltä vuosilta kun kerroin tosi avoimesti mun ajatuksista ja höpöttelin videoilla ihan kun frendeille. Nykyään tuntuu et some on mennyt enemmän ”etäisemmäks” ja vaikea päästä tai itse päästää ihmisiä niin lähelle.

– Onks muut samaa mieltä vai oonks ihan hakoteillä ajatusteni kanssa? Haluaisin päästää taas teitä seuraajia lähemmäks mun arkee ja ajatuksia, mut samaan aikaan se jotenkin jännittää. Pitkästä aikaa tääkin teksti on sellasta ajatuksen virtaa eikä liikaa ennalta pohdittua, myönsi nainen.

Päivitys tästä.