Maria Huntingtonin viime vuodet ovat olleet urheilullisesti tuskien taivalta. Myöskään tämä kesäkausi ei ole vielä aiheuttanut riemunkiljahduksia.

Ensimmäinen kunnon näyttöpaikka oli Götzisin seitsenottelussa. Tuo urakka päättyi keskeyttämiseen jo avauslajissa 100 metrin aidoissa.

Huntington on itse tehnyt selväksi, että hän ei todellakaan ole vielä fyysisesti elämänsä kunnossa. Kuntoa vasta rakennetaan terveysmurheiden jälkeen.

Nuo murheet eivät valitettavasti ole jättäneet Huntingtonia rauhaan vieläkään. Se selviää naisen tuoreesta päivityksestä.

Huntington perheineen on tehnyt viime viikkoina muuton upeaan hirsitaloon Tyynelään. Nainen on kuitenkin samalla sairastellut valitettavan paljon.

– Viimenen pari viikkoo kuvina ja videoina. Lyhyessä ajassa on kerennyt tapahtua paljon ja tässä lomassa oon vielä sairastellut enkä oo siitä vieläkään täysin toipunut, mut hiljalleen alan olla taas terveiden kirjoissa, päivitteli Huntington Instagramissa.

– Aika kiva päästä tulevina päivinä viettämään juhannusta kavereiden kesken Tyynelässä! Ihanaa juhannusta kaikille, toivotti Huntington.

Päivitys tästä.