Seitsenottelija Maria Huntington tekee vähitellen paluuta kuntoon harmittavien vammojen jälkeen. Huntingtonin taustalla on myös tapahtunut muutoksia.

Ottelija ei ole kuitenkaan aivan kaikista asioista hiiskunut julkisesti. Nainen on nyt paljastanut Ilta-Sanomille, että hänen valmentajansa on vaihtunut.

Huntingtonia valmensi vielä viime vuonna Mika Vakkuri. Tuo valmennussuhde on nyt päättynyt. Kati Ala-Huikku ja Huntington itse vastaavat hänen valmennuksestaan.

– Me yhdessä ohjelmoidaan. Sitten minulla on siinä paljon muita eri alojen ammattilaisia mukana. Ympärillä on iso tiimi, paljon vanhoja tekijöitä, Huntington kertoi Ilta-Sanomille.

Huntingtonin ja Vakkurin valmennussuhteessa herätti alun perin kysymyksiä se, että se toimi osittain etänä. Huntington myönsi nyt, että nuo ongelmat realisoituivat.

– Etävalmennussuhde ei sitten pidemmän päälle toiminut. Minulla oli myös paljon vammoja. Tärkeintä oli se, että pääsen taas ehjäksi. Nyt olen ehjä, mutta kuntoa pitää vielä vähän rakentaa, avasi Huntington IS:lle.

Huntington hyppäsi Jyväskylän Motonet GP:n pituudessa tuloksen 617.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.