Hiihtotähti Vilma Nissisellä on takana vaikeita kausia. Hän kertoi viime sesongin jälkeen sosiaalisessa mediassa olevansa erittäin motivoitunut tulevaa ajatellen.

Nissinen ei mahtunut viime kaudeksi enää A-maajoukkueeseen. Nyt hänen urallaan puhaltavat uudet tuulet, eikä nainen lähde enää B-maajoukkueenkaan matkaan.

– Uutta harjoituskautta on kulunu jo hyvä tovi, ja ajattelin että tässä vaiheessa ois hyvä avata vähän suunnitelmia ja ajatuksia tulevasta. Muutama edellinen vuosi piti sisällään aika isoa matalapainetta ja ongelmia ongelmien perään, joten tänä keväänä (tai oikeestaan jo vuoden vaihteessa) päätin pistää sille kierteelle stopin, aloitti Nissinen.

Nissinen on yksi niistä suomalaishiihtäjistä, jotka kuuluvat Electrofit-tiimiin.

– Muutoksia tehtiin valmennusrintamalla sekä valmentajan että sisältöjen osalta, ja nykyään mun valmennuksesta vastaa Jarmo Riski. Päätin myös jättää B-maajoukkueleirityksen väliin tänä vuonna, ja sitoutua 100% meidän omaan sekä Team Electrofit -suunnitelmaan. Oon aina tykänny tehdä asiat omalla tavalla, ja koen että tän hetkinen järjestely sopii mulle tosi hyvin. On tilaa tehdä rauhassa omaa juttua urheilun parissa ja elää siinä sivussa muuta elämää urheilun ehdoilla mutta arjesta nauttien.

– Reilu vuoden verran on tullu myös asusteltua PK-seudulla, eikä oo päiväkään tarvinnu katua tän kortin kattomista. Monta kertaa oon kiittäny itteäni rohkeudesta muuttaa asioita jotka ei tunnu enää hyvältä tai omalta, ja tällä hetkellä elämä Helsingissä on tosi kivaa just näin. Odotukset ja tavoitteet on kovat tuleville vuosille, ja niitä kohti edetään hyvällä tiimillä. Loppu on sit vaan omasta suorittamisesta kiinni, päätti Nissinen ja muistutti, että tavoitteet ovat tiukasti vuoden 2026 olympialaisissa.

Koko päivitys tästä.