Huikean paluun suomalaisen yleisurheilun huipulle tehnyt Lotta Harala on yksi Kalevan kisojen mielenkiintoisista nimistä.

Ahkerasti alkukauden kilpaillut Harala on ollut pienellä treenitauolla. Hän oli alkukaudesta mainiossa iskussa ja kellotti pika-aidat useaan otteeseen alle 13 sekunnin.

Harala ihastutti SM-kisojen alla näyttävällä salivideollaan. Hän rankoi Instagram-videolla rautaa ja kertoi samalla oman viestinsä.

– Oma polku, omat vahvuuteni! Tiedän, että harjoittelua voi lähestyä monella eri tavalla ja että tärkeintä on löytää itselleen parhaiten sopiva polku.

– Henkilökohtaisesti rakastan tiukkaa voimaharjoittelua koko kisakauden ajan. Pusken itseäni maksimivoimatoistojen avulla. Se auttaa pitämään hermostoni toiminnassa ja estää voimatasojeni heikentymisen pitkän kauden aikana.

– Tuntuu hienolta, kun uskaltaa tehdä sitä, mikä toimii itselle parhaiten tässäkin asiassa. Tämä lähestymistapa ei ehkä sovi kaikille, mutta se on tämän kauneus. Jos kaikista tulisi mestareita samalla kaavalla, se olisi paljon yksinkertaisempaa mutta myös tylsää.

– Jokaisella meistä on oma tapamme saavuttaa huippusuoritus. Se tekee urheilusta todella ainutlaatuista. Luota intuitioosi ja uskalla seurata omaa polkuasi, tsemppasi aituritähti.

Naisen video keräsi paljon kehuja.

– Hyvä juuri noin sitä pitää tehdä ja anna mennä vaan siitä, kirjoitti yksi.

– Way, ihasteli toinen.

Video tästä.