Suomalainen moukarinheittäjä Suvi Koskinen on tehnyt tänä vuonna selvän kehitysloikan. Se näkyy myös tasaisuudessa. Hän on ehtinyt kesän kunniaksi tehdä muutakin.

Koskinen oli kovien kilpakumppanien seassa hienosti viides naisten moukarikisassa Madridissa. Leka lensi peräti 70,48 metriä.

– Ensimmäinen heitto oli hyvä ja rento. Siitä oli hyvä jatkaa kisaa. Laitoin sitten heittoon vähän enemmän riskiä, mutta lantio painui liian taakse, enkä saanut heittoa oikein etenemään. Viimeisellä kaikki osui kohdalleen. Se oli oikea superheitto, mutta kilahti tolppaan, Koskinen kommentoi SUL:n tiedotteella.

Koskinen kertasi kisan jälkeen tunnelmiaan Instagramissa. Päähänkin hieman otti.

– 70.48m viidenneksi tänään. Sinällään ihan hyvä tulos, mutta päällimmäisenä fiiliksenä on valtavava ketutus kun vipa heitto tuntu ihan unelmaheitolta, mutta osu lopulta tolppaan. Toisaalta antaa uskoa siihen, että jossain välissä vielä tulee kunnon pommi ihan tulostaululle asti, sanaili Koskinen.

Koskinen ihastutti hiljattain Instagramissa myös, kun hän julkaisi kuvan uudesta lookistaan. Hiuksia oli lähtenyt oikein kunnolla.

– Ei kai kesä oo mitää, jos ei hiuksista lähde semmoset 15cm?! Tästä alkaa tulla perinne.

Kuvat tästä.