Ampumahiihtäjä Mari Eder päätti viime kauden jälkeen hienon ampumahiihtouransa. Ederillä riittää kyllä tekemistä.

Naisella on Benjamin-miehensä kanssa Beme Sports -niminen yritys, jossa myydään esimerkiksi erilaisia hiihtovarusteita.

Eder paljasti hiljattain Instagramissa, että hän on päässyt tekemään töitä yrityksen uudessa liiketilassa. Hän julkaisi myös kuvan touhustaan.

– Ketään muuta kelle sattuu aina kun tapahtuu?! Ollaan tää kevät remontoitu uutta pientä liiketilaa Beme Sportsille tänne meidän kotikylään. Itse olen näitä rakennustyömaita tähän mennessä katsellut hiihtohommien takia lähinnä vierestä, mutta nyt on päässy myös työkaluihin käsiksi. On ollu kivaa, uutta, monipuolista ja haastavaa tekemistä, kirjoitti Eder.

– Vanhat hiihtolasit menee vielä suojalaseista, mutta se tuli äkkiä huomattua että vanhoissa juoksukengissä ei kannata työmaalla pyöriä. Yhteistyössä Sievin kanssa sain käyttöön itselleni maailman siisteimmät turvakengät, joissa on siistin ulkonäön lisäksi asiallinen metallinen turvakärki ja naulaanastumissuoja. Näille kengille tuleekin käyttöä, kun edessä taitaa olla pari muutakin remppaprojektia, kirjoitti Itävallassa asustava suomalainen.

Kuva tästä.