Kolmiloikkaaja Senni Salmisella oli lauantaina juhlapäivä. Salminen iloitsi nimittäin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kunniaksi järjestetystä Pride-kulkueesta, joka järjestettiin Helsingissä lauantaina.

Salminen julkaisi päivän kunniaksi Instagramissa yhteiskuvia kumppaninsa kanssa. Viesti oli selvä.

– Rakkaus. Happy pride!! kirjoitti Salminen.

Salmisen alkukausi on ollut urheilullisesti vaikea. Hän avautui tilanteestaan kesäkuun puolivälissä Paavo Nurmi Gamesin jälkeen.

– Olen aidosti nauttinut kilpailemisesta viimeksi kesällä 2021 ja sen jälkeen jokainen kisa on tuntunut eloonjäämistaistelulta. Olen ollut täysin varjo siitä Sennistä, joka pari vuotta sitten nousi suurimman osan teistä tietoisuuteen. Tapahtui paljon kaikkea, niin hyvässä kuin pahassa, eikä pää kestänyt mukana, kirjoitti Salminen tuolloin Instagramissa.

– On ollut todella uuvuttavaa esittää, että kaikki on hyvin, kun todellisuudessa olen ollut henkisesti totaalisen loppu ja kaikki usko omaan tekemiseen on kadonnut. Olen äärimmäisen ankara itseäni kohtaan enkä salli itselleni pienintäkään epäonnistumista. Kun mieleen tulvii ennen kilpailua vain negatiivisia ajatuksia ja miettii kaikkea kamalaa mitä saattaa tapahtua, on peli siinä vaiheessa jo pelattu.

Salminen teki kuitenkin selväksi, että hän ei aio pitää mitään kisataukoa. Hän aikoo vain jatkossa kilpailla ”uudenlaisella otteella, armollisuudella ja lempeydellä”.

Salmisen uusi kuva ihastutti monia.

– Silmistänne näkee rakkauden. Onnea teille toisistamme! kirjoitti yksi.

– Upea pari, sanaili toinen.

Kuvat tästä.