Oman urheilu-uransa tauolle tänä kesänä laittanut Maria Huntington kommentoi Ylen Areenan chatissa MM-kisojen naisten seitsenottelua. Hän keräsi paljon kiitosta faneilta.

Uuteen kotiin tänä vuonna muuttanut Huntington on jakanut Instagramissa ahkerasti tuntojaan viime viikkoina. Hän päivitteli fiiliksiään hiljattain someen liittyen.

– Onneks uskalsin ottaa sosiaalisen median tosissani muutama vuosi sitten. Tiedän, että tää ei oo suosittu mielipide erityisesti urheilijoista puhuttaessa, mutta sen ansioista, että aloin tosissani päivittelemään somea 2018 syksyllä, pystyn työllistämään itseni täyspäiväsesti sosiaalisella medialla.

– Olin sitten urheilija tai en. Lisäksi tämä on avannut portteja vaikka mihin muihin mahdollisuuksiin. Somessa on varjopuolia tietenkin, niin kuin kaikessa, mutta samaan aikaan se tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Jos sä mietit et uskallatko alkaa tekemään somea tai mitä vaan muutosta elämässäs, niin mun neuvo on aina se, että mitä on pahinta mitä voi tapahtua jos et onnistuisikaan? päivitteli Huntington.

Huntington ilahdutti fanejaan julkaisemalla näyttävän rantakuvan ja hienon videon kotilaituriltaan.

Kuva tästä ja video tästä.