Pikajuoksija Lotta Kemppinen on kärsinyt viimeisen vuoden aikana ikävistä vammoista ja terveysmurheista.

Nyt näyttää kuitenkin hyvältä. Hän on esimerkiksi kellottanut 100 metrin kauden kotimaisen kärkiajan 11,40.

Kemppisen nimissä on myös 60 metrin SE-aika. Hän ei kuitenkaan ehtinyt Budapestin MM-koneeseen näyttöjensä puolesta.

Kemppinen on nyt kerrannut tilannettaan ja tuntojaan. Hän kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Viime (toissa) viikolla tuli urakoitua tiistaina Tampereella 4×100 m viesti ja 200 m, keskiviikkona Porvoossa 100 m + 100 m. Siitä lähtien on pidetty hyvää treenijaksoa, jotta saa vielä kauden viimeiset pari kisaa pakettiin kunnialla, aloitti Kemppinen.

– Tällä kisakaudella on vähän otettu kiinni niitä juoksumääriä, jotka jäi tekemättä jalkaa kuntouttaessa. Jokaisella kisalla ja treenillä on merkitystä, ja ne vie kohti omia tavoitteita ja parempia aikoja, vaikka aina tulos niistä ei miellytäkään. Urheilijana on helppo unohtaa, mistä lähtökohdista lähdettiin liikkeelle, kun aina lähtötelineiden takana on tunne siitä, että ”tää on se PB-juoksu”… Vajaa kuukausi tätä kautta jäljellä, päätti Kemppinen.

Päivitys tästä.