Jessica Kähärän kausi on ollut jättimenestys. Hän on pistänyt kesällä uusiksi ennätyksensä 100 metrin aidoissa, pituushypyssä ja kolmiloikassa.

Kauden hienoin saavutus on pronssimitali alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa. Kiinassa järjestetyissä universiadeissa paukut alkoivat olla jo loppu.

Kähärä jäi rajussa helteessä kolmiloikkafinaalin kymmenenneksi. Se tuli naisen kauden huonoimmalla tuloksella 13,05.

Kähärä kommentoi tilannettaan kisan jälkeen Instagramissa.

– Vähän tyhjä olo… Hyvin alkanut kausi sai ikävän käänteen nuorten EM-kisoissa harmittomalta tuntuneen nilkan pyörähdyksen seurauksena. Kovalla teipillä ja vahvalla taistelutahdolla pystyin kuitenkin hyppäämään Kalevan Kisat ja universiadit mutta eihän ne nyt suorituksellisesti mitenkään hyvin menny ja kisaaminen tuntu lähinnä eloonjäämistaistelulta, myönsi Kähärä.

Kähärällä ei olisi ollut asiaa aikuisten MM-kisoihin. Hän olisi kuitenkin hyvä lisä Ruotsi-otteluun. Nainen paljasti kuitenkin tehneensä ratkaisunsa: kausi on ohi.

– Siksipä nyt on aika puhaltaa peli seis ja antaa kropalle sen kaipaamaa lepoa… Harmittaa älyttömästi, että kausi päättyy näin mutta terveys edellä on mentävä. Tää kausi anto kuitenkin paljon positiivisia merkkejä siitä mihin pystyn joten ei auta masistella, vahvempana ens kauteen!

Päivitys tästä.