Suomen koripallomaajoukkue päihitti Liettuan korein 81–79 perjantaina pelatussa harjoitusottelussa. Pelipaikalla oli myös selostajalegenda Tapio Suominen. Aivan kaikki eivät toki olleet perillä, kuka legenda oikein olikaan.

Suominen kertoi kokemuksestaan X-palvelussa. Häntä lähestyi mies, joka ei ollut oikein kartalla, kenen kanssa hän oli tekemisissä.

– …heh. Minua luultiin Susijengin ottelussa Atikiksi. ”Vieläkö pallo pomppii?”, kuului kysymys. Jatkoksi ”Käytiin poikasena katsomassa sun matseja.” Hmm ok, vastasin. ”Sun broidi Adil oli myös pelimies.”, kuului jatko. Hämmennyin ja mykistyin. Poistuimme molemmat paikalta… sanaili Suominen.

Suomista luultiin siis toiseksi legendaarikseksi nahkatukaksi, Atik Ismailiksi. Ismailin poika Pele Koljonen kommentoi myös julkaisua.

– Moro iskä! Paatko kympin, oon persauki! veisteli entinen futispelaaja.

Tampereella oli kova korishuuma perjantaina. Tähtipelaaja Lauri Markkanen kommentoi taistoa tiedotteella.

– Ihan hyvä aloittaa kesä voitolla Liettuasta. Vaikka me tehtiin joukkueena aika paljon virheitä, meillä oli silti energiaa ja tahtoa voittaa tämä peli, Markkanen kiitteli.

– MM-kisoja varten on paljon hiottavaa, mutta on tässä toki aikaakin. Mullakin on vielä paljon opettelemista rotaatioiden kanssa. Vaikka suurin osa jengistä onkin vanhoja tuttuja jätkiä viime vuosilta, meillä on myös mukana muutamia uusia jätkiä ja kestää hetken, että osaamme pelata toistemme kanssa.

Viesti tästä.

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…heh. Minua luultiin Susijengin ottelussa Atikiksi. ”Vieläkö pallo pomppii?”, kuului kysymys. Jatkoksi ”Käytiin poikasena katsomassa sun matseja.” Hmm ok, vastasin. ”Sun broidi Adil oli myös pelimies.”, kuului jatko. Hämmennyin ja mykistyin. Poistuimme molemmat paikalta…😅⚽️🏀