Pika-aituri Annimari Kortteelle sattuu ja tapahtuu. Nainen on päivitellyt viime päivinä ahkerasti kokemuksiaan Instagram Storiesissa.

Korte kertoi keskiviikkoiltana, että hänen kotiovensa taakse oli ilmestynyt kiva yllätys.

– Tein töitä kotona koko päivän ja yllätyksiä tuli jatkuvasti oven taaksen, kirjoitti Korte ja julkaisi kuvan näyttävästä kukkapuskasta.

Torstaina tuli sitten lunta tupaan ja paluu todellisuuteen. Korte paljasti nimittäin samassa somepalvelussa, että hänen autonsa rengas oli puhjennut.

– Nyt ei ois rehellisesti kaivannut tätä. Perustreenaamisen ja kuntoutuksen, kahden työprojektin aloittamisen, lääkkeiden lupahakemusten, psykologien ja psykiatrien juttujen, vesivahingon ja kattojen remonttien selvittämisen ja muutaman muun jutun lisäksi ei tahdo tässä kuussa aika riittää mitenkään kaikkeen muutenkaan, harmitteli Korte.

Seuraavaksi Korte näytti kuvan siitä, kun hänen autoaan hinattiin pois pelipaikalta.

– Heippa auto. Auto lähti, mutta vielä ei tietoa mistä löytyy oikea rengas ja kauanko kestää. Ruotsissa kuulemma on, sanaili Korte.

– Julkisilla kulku ei tosiaan ole kovin helppoa täältä Paloheinästä vaikka Helsingissä ollaan. 1,4 km on matkaa bussipysäkille, jolta pääsee halliin treeneihin, ulos treeneihin pitäisi kävellä 1,3 km ja ottaa 3 eri bussia. Muuten ihana paikka asua, avasi Korte.