Korkeushyppääjä Ella Junnilan kausi oli lopulta varsin onnistunut. Viime vuosina osansa vammoista saanut SE-nainen ylsi hienosti MM-finaaliin.

Junnila oli MM-finaalin 13:s tuloksella 190. Naisen kauden paras tulos oli 192.

Junnila ylitti vuoden parhaallaan 192 myös viime kaudella. Junnilan nimissä oleva Suomen ennätys on 196.

EM-hallipronssia urallaan myös voittanut Junnila kertoo henkilökohtaisesta elämästään välillä myös sosiaalisen median puolella. Nyt valtio-oppia opiskeleva nainen on tehnyt ilahduttavan lomapäivityksen sesongin päätyttyä.

– Kuten aina syyskuussa yleisurheilijat siirtyy lomille. Alkaa uusi aika. Ei käydä hallilla, urheilukamuja nähdään vähemmän & arjen täytyy muut asiat. Joku lähtee reissuun, toinen jatkaa opintoja, kolmas olla möllöttää ja neljäs palaa töihin.

– Kaikilla kuitenkin tulee pieni tauko, pieni hengähdys, uuden harjoituskauden ja menneen kilpailukauden väliin. Pääsee tutkimaan kuka mä oon, kun urheilu ei oonaan jatkuvasti läsnä, kun mä oon ihan vaan Ella, kirjoitti Junnila.

Video tästä.