Hiihtäjä Ristomatti Hakola on napannut viimeisen reilun kahden ja puolen vuoden aikana kaksi MM-hopeaa (parisprintti 2021 ja viesti 2023), mutta hän on siitä huolimatta ollut yksi epäonnisimmista suomalaissuksijoista.

Hakola on saanut viime vuosina osansa loukkaantumisista ja erilaisista terveysmurheista. Ei tämäkään kesä ollut pelkkää juhlaa.

– Kolmen viikon Italian leiri jäi viikon mittaseks, kun laitettiin Remin (Lindholm) kanssa nenät vuotamaan ja tultiin viikko sitte kotia sairastamaan, harmitteli Hakola elokuun puolivälissä Instagramissa.

Nyt Jämin Jänteen hiihtotykillä on iloisempi viesti. Hän kertoi, että alla on poikkeuksellisen terve jakso.

– 3/4 viikkoa Vuokatissa temmeltämistä takana. Vika viikko painitaan maajoukkueukkojen kanssa. Kuukauden mittanen ehjä harjotusjakso ois meikäläisen tän reenikauden ennätys, joten eiköhän oteta vikastaki leiriviikosta kaikki ilo irti, fiilisteli Hakola.

Päivitys tästä.