Kaisa Mäkäräinen on pitänyt itsensä kovassa kunnossa ammattilaisuransa jälkeen. Nyt ampumahiihtolegenda on saanut jälleen uuden kokemuksen.

Mäkäräinen kertasi hurjaa viikonloppuaan Instagramissa. Hän osallistui polkujuoksutapahtumaan Ruotsissa.

– Kun ystäväsi kutsuu sinut mukaan juoksu”lomalle” Ruotsiin, en osaa sanoo muuta kuin kyllä. Kiitokset Hannalle ja Icebug Experiencelle. Oli kivassa olla osa 10. Icebug West Coast Trail -tapahtumaa Ruotsin Ramsvikissa.

– Tämä oli organisoitu todella hyvin ja kisakylä oli maalauksellisen upea. Reitit olivat haastavia, mutta kauniita. Lisäksi oli hyvää seuraa kolme päivää pitkässä polkujuoksukisassa.

Mäkäräinen myönsi rehellisesti, että hänen taitonsa eivät vielä täysin sovellu tällaisille reiteille. Karu totuus paljastui Ruotsissa.

– 21 kilometriä, 30 kilometriä ja 30 kilometriä olivat juuri tarpeeksi, mutta eivät liian pitkiä minulle. Opin (jälleen), että minun pitäisi harjoitella paljon enemmän teknisiä polkuja, jotta pysyisin nopeammassa vauhdissa kuin normaalisti harjoituksissa. Tärkeintä oli, että en satuttanut itseäni ja voin juosta hauskaa pitääkseni myös tulevaisuudessa.

Mäkäräinen paljasti, että suunnitelmissa on jo uusi kisa.

– Suunnittelen jo seuraavaa seikkailua syksyksi motivoidakseni itseäni.

Päivitys tästä.