Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä on pitänyt sosiaalisessa mediassa pientä hiljaiseloa kauden päätyttyä. Nyt nainen on kuitenkin paljastanut olleensa lomalla.

Mäkelä on viettänyt lomansa varsin persoonallisella tavalla. SE-nainen ei halunnut vain levätä rannalla, vaan mukaan mahtui myös muuta.

Nainen oli aluksi lomalla Mallorcalla. Rannat tulivat tutuiksi, mutta samoin myös paikalliset eläimet. Mäkelä on tunnetusti varsin eläinrakas ihminen.

– Loma 1/2 Mallorca. Rantojen etsintää kinttupolkuja pitkin paljon uimista ja auringosta nauttimista ja vähän päälle turisti pällistelyä tippukiviluolissa ja akvaariossa. Lämpöä riitti! Yksikään eläin ei jäänyt huomaamatta, kirjoitti Mäkelä.

Video tästä.

Viimeinen lomaviikko olikin sitten jotain aivan muuta. Nainen vietti sen maaseudulla tavalla, josta oli glamour kaukana.

– Viimeinen lomaviikko… Herätys 5.30 aamulypsylle ja päivä täynnä erilaisia aktiviteetteja. Aamulla kun herää ei voi tietää mitä päivä tuo tullessaan. Eläinten kanssa touhuaminen on ihanaa mutta raskasta. Tämän jälkeen omat treenit ja arki tuntuu helpolta, alkoi päivitys.

– Joku voisi ihmetellä miksi mä haluan käyttää lomaani työn tekmiseen ja joskus sitä itsekkin ihmettelen. Mutta vastaus lienee yhteisössä siinä että on tekemisen meininki ja auttamisen mahdollisuus. Kaunis miljöö ja ihania eläimiä joiden kanssa touhuta sekä arvostus maataloutta kohtaan. Ajattelen että on ainutlaatuista päästä tallaiseen paikkaan ja olla mukana ihan toisessa elämässä mitä oma arki on, selvitti Mäkelä ratkaisuaan Instagram-päivityksessä.

Toinen video tästä.