Elämänsä kauden urheilukentillä vetänyt Lotta Harala on tehnyt ison ratkaisun puolisonsa Matias Myttysen kanssa.

Harala astui esiin sosiaalisessa mediassa ja paljasti, että pariskunta on laittanut Tampereella sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Pyyntihinta on reilut puoli miljoonaa euroa.

– Laitettiin tänään meidän koti myyntiin ilman tietoa tulevasta, alkoi pika-aiturin päivitys.

– Rakastetaan meidän nykyistä kotia ja pihaa, mutta kaivataan muutosta. Ollaan reilu 3,5 vuotta asuttu tässä, mikä on meille pitkä aika. Tuntuu hurjalta laittaa oma myyntiin, kun meillä ei ole hajuakaan mihin suunnataan täältä. Toisaalta uskon, että se oikea tulee kyllä vastaan, ennemmin tai myöhemmin.

Komeassa asunnossa on peräti 140 neliötä. Harala kommentoi asiaa myös Iltalehdelle.

– Rakastamme kotiamme, mutta se on vain yksinkertaisesti liian iso tarpeisiimme. Ei ole kovin järkevää, että asunnossa on monta huonetta, joita emme käytä lainkaan. Tässä elämäntilanteessamme pienempikin koti on meille sopiva, Harala kertoi Iltalehdelle.

Päivitys tästä.