Loistavasti päättyneellä kaudella onnistunut pika-aituri Lotta Harala on ollut valmis kertomaan sosiaalisessa mediassa paljon itsestään.

Harala kirjoittaa monesti myös erilaisista haasteista, joita hän yrittää kohdata. Nainen nosti hiljattain Instagramissa esiin yhden sellaisen.

– Elämässä olis kauheen helppoa väistellä ja vältellä epämiellyttäviä tunteita. Kuten häpeää, kiusaantuneisuutta tai pelkoa, alkoi aiturin päivitys.

– Mä oon huomannut epäonnistumisen pelon toimineen omalla matkallani rajoittavana tekijänä. Oon jättänyt yrittämättä jotain haastavalta tuntuvaa asiaa tai jotain, jossa en lähtökohtaisesti ole hyvä, koska pelkään epäonnistuvani. Tai paljastuvani keskeneräisenä.

Harala muistutti, kuinka helppoa on joskus jäädä vain omalle mukavuusalueelleen. Eräs asia on vaivannut häntä, ja hän on tehnyt siihen korjauksen.

– Sukeltaminen ja pään veden alle laittaminen, ilman että pidän nenästä kiinni, on tuntunut musta jotenkin epämiellyttävältä ja vähän ahdistavalta. Mulla on aina mennyt nenä ja pää täyteen vettä ja se on ollut todella epämukavaa!!

– Niinpä aloitettiin yhdessä Katjan kanssa uimakoulu, jossa meillä on omat haastekohdat ja tavoitteemme. Tänään oli meidän toka uimakoulukerta ihanan Ella Variksen opetuksessa ja nyt ollaan tässä vaiheessa. Vitsit että on ollut kivaa!! Sain ehdottomasti kokemuksen, joka kannustaa jatkamaan sitä matkaa, jota oon muutenkin viime vuosina elämän isommissa ja pienemmissä hetkissä itseni kanssa tehnyt: pelkoja päin menemistä. Tämän pelon äärellä kamppailu oli melko helppo ja kevyt, aina prosessi ei ole niin yksinkertainen, mutta joka kerta wörtti!! iloitsi Harala.

Kuva tästä.