Jessica Kähärällä on takana varsin onnistunut kausi. Hän paransi ennätyksiään oikein urakalla. Viime aikoina hänkin on ehtinyt levätä.

Pituushypyssä Kähärän ennätys on nyt 647 (ennen 629), kolmiloikassa 13,87 (ennen 12,92) ja 100 metrin aidoissa 13,30 (ennen 13,50).

Kähärä keskittyi etenkin kolmiloikkaan. Hän kilpaili ahkerasti ja nappasi esimerkiksi EM-pronssia nuorten kisoissa. Tuo viikonloppu toi kuitenkin myös ikävän käänteen loppusesongin kannalta.

– Vähän tyhjä olo… Hyvin alkanut kausi sai ikävän käänteen nuorten EM-kisoissa harmittomalta tuntuneen nilkan pyörähdyksen seurauksena. Kovalla teipillä ja vahvalla taistelutahdolla pystyin kuitenkin hyppäämään Kalevan Kisat ja Universiadit mutta eihän ne nyt suorituksellisesti mitenkään hyvin menny ja kisaaminen tuntu lähinnä eloonjäämistaistelulta, harmitteli Kähärä kautensa päättymistä elokuun alussa.

Suomessa on ollut varsin lämmin syysilma. Kähärä päätti myös nauttia siitä pulahtamalla uimaan. Hän julkaisi sosiaalisen median seuraajiensa iloksi kuvan laiturilta.

– Yrittämässä epätoivosesti poistaa ekan treeniviikon jumeja…

Kuva tästä.