Entinen painonnostaja Anni Vuohijoki kuulee monenlaisia kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Vuohijoki ei ole erityisen herkkähipiäinen kommenttien suhteen. Joskus hänkin päättää kuitenkin ottaa asiakseen hieman tiukemman linjan.

Eräs mies päätti kommentoida hiljattain yhtä Vuohijoen kuvaa tavalla, joka ei tehnyt vaikutusta EM-pronssimitalistiin. Vuohijoki jakoi sananvaihdon Instagram Storiesissa.

– Aah miten uljasta ja on muuten ti*ulit kasvaneet somasti vai? tiedusteli eräs.

– Ihan järkyttävän oksettava kommentti. Lämpeneekö oikeasti joku nainen ”ti*uleille”? hämmästeli Vuohijoki ja jatkoi samasta vielä IG-päivityksen yhteydesä.

– Jäisi kyllä varvit välistä, jos vastapuoli kehuisi minun somia ti*uleita. Vähän kuin söpönen kikkelsson, naureskeli Vuohijoki.

Vuohijoki on toki kirjoittanut sosiaalisessa mediassa myös merkityksellisemmistä asioista. Hän valisti hiljattain voimaharjoittelun merkityksestä.

– Tiedät ehkä jo, että lihasmassa on erittäin tärkeä terveydelle, mutta tiesitkö, että se voi vaikuttaa myös rasvamassaan? Lihakset polttavat enemmän kaloreita kuin rasvakudos, joten mitä enemmän lihasmassaa sinulla on, sitä enemmän energiaa kulutat päivittäin. Korkeampi energiankulutus auttaa pitämään rasvamassan kurissa, alkoi päivitys.

Koko päivitys tästä.